Usi si panouri din sticla tip GEZE

Sisteme de sticlă pentru amenajare deschisă şi transparentă a spaţiului, ce ofera solutii simple pentru toate nevoile si aspectele.

Usi si panouri din sticla tip GEZE - Transparenta si eleganta

În multe clădiri moderne, în special în clădirile publice sau centrele comerciale, sticla a înlocuit faţadele, pereţii despărţitori şi uşile din materiale precum betonul, lemnul sau plasticul. Şi în clădirile private, sticla devine din ce în ce mai importantă. Soluţiile din sticlă se integrează discret în arhitectura clădirilor sau ies în evidenţă. Domeniile de aplicabilitate sunt aproape nelimitate. GEZE oferă tehnologii diverse pentru soluţii funcţionale, estetice şi foarte rezistente la sarcini, cu libertate mare de configurare şi fără a renunţa, în cadrul proiectării, la protecţie, căldură şi flexibilitate.

Sisteme integrate din sticlă IGG – Tehnologia din spatele sticlei
Atunci când sistemele de feronerie şi profilurile nu trebuie să modifice absolut deloc estetica elementelor din sticlă, IFF este soluţia ideală. Integrarea discretă a feroneriei de uşi şi a profilurilor între două geamuri din sticlă aliniate adiacente conferă transparenţă ridicată.

Sisteme din sticlă GGS – Feronerie elegantă de design, din oţel inoxidabil
Feroneria GGS elegantă şi de calitate ridicată atrage prin design-ul atemporal şi deschide noi posibilităţi de utilizare – în special pentru uşile glisante. Feroneria GGS din oţel inoxidabil se execută cu susţinere în două puncte, astfel încât sunt posibile greutăţi ale canaturilor de uşă de până la 120 kg.

De ce Rom Agatom?

Misiunea noastra este sa oferim clientilor nostri produse sigure, functionale, inovatoare, de o calitate ridicata, ce contribuie la imbunatatirea standardelor de viata si la o dezvoltare sustenabila.

  • Gama completa de ferestre si usi din Aluminiu si PVC;
  • Suport Tehnic dedicat in teren;
  • Termenele de executie sunt competitive, avantaj comercial major;
  • Produse executate in conformitate cu marcajul CE;
  • Suport comercial profesionist;
  • Portofoliu vast;
  • Preturi competitive;
  • Design modern in concordanta cu cele mai noi trenduri arhitecturale;
  • Solutii variate pentru persoane cu nevoi speciale;

GALERIE

TOP Call Now Button